Vi som jobbar på Salong Kaf

Pia

Pia

Manager
Annelie

Annelie

Sara

Sara

Natalia

Natasha

Historia

Salong Kaf är en anrik frisersalong i Örebro. Grundad redan 1951 av Kajsa Ficks är den en av Örebros äldsta salonger. Sedan början av 90 talet drevs salongen av dottern Annelie.
Mars 2018 tog Pia Molin över salongen som hon jobbat på i närmare 30år.

På Salong Kaf jobbar idag fyra frisörer, alla med lång erfarenhet av yrket. Vi är utbildade med gesällbrev och fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade på de senaste teknikerna och trenderna. Vi är alla vidareutbildade Hårologer och naturligtvis har vi även frisörlicens.

Licensen har tagits fram för att reglera branschen eftersom man idag kan arbeta som frisör utan att vara utbildad vilket vi tycker är helt fel!

 

 

 Frisyr efter personlighet

På Salong Kaf anpassar vi alltid frisyren efter din personlighet. Ditt hår är en av de första detaljer som människor du möter lägger märke till, och ditt hår har stor betydelse för det första intrycket du ger. Lämna inte detta åt slumpen. Kom in till oss så ger vi dig en frisyr som matchar din personlighet och visar vem du är.

Ansvarig på frisörlinjen och Eurovision

Salong Kaf har varit medlem i Sveriges Frisörföretagare sedan start, och Annelie Ficks är medlem i Intercoiffure, en internationell sammanslutning av frisörer. Annelie har också flera gånger varit ansvarig för den svenska frisyrlinjen (1993, 1995 och 2002), arbetat med konsultverksamhet i många år och utbildar frisörer i mode och trender. Tillsammans med sina kollegor inom Intercoiffure gjorde Annelie alla frisyrer på finalen av Eurovision Song Contest när den år 2000 hölls i Stockholm.